Kunststof verkeersdrempel kopen | Verkeersdrempels | Bestellen

Een Kunstof verkeersdrempel online bestellen

Het online bestellen van een verkeersdrempel is eigenlijk vrij eenvoudig, u drukt op de bestelknop en wij versturen de drempel vaak nog diezelfde week naar u op. Echter is het voor u wel belangrijk om in rekening te brengen waar u de voor in gaat zetten en tot welke snelheid u het verkeer streeft te vertragen, hierbij komt de hoogte van het verkeersvertagende hulpmiddel ten sprake, vanzelfsprekend is natuurlijk de vuistregel: hoe hoger de drempel, hoe langzamer het verkeer.

De verkeersdrempels zijn leverbaar tot-en-met maar liefst 8,5 meter breed.

De bij ons bestelde kunststof, rubbere of plastic verkeersdrempels worden vaak ingezet door gemeentes op drukke wegen met overlast van te snel rijdend verkeer, afhankelijk van de hoogte van de drempel ligt de adviessnelheid van onze drempels tussen de 8 en 16 km/h. Maar ook in parkeergarages, op parkeerplaatsen en op industriegebieden zijn deze verkeersdrempels uiterst geschikt uiterst geschikt. Al onze verkeersdrempels zijn geschikt voor zwaar verkeer, en dus ook vrachtwagens of andere grote voertuigen.

Onze verkeersdrempels

Verkeersdrempels incl. montage onderdelen

Al onze verkeersdrempels worden geleverd inclusief montage onderdelen en de benodigde booraccessoires voor de montage van de drempel. Met de bijgeleverde montage onderdelen zijn de snelheidsdrempels universeel te bevestigen aan asfalt en beton en beschikken over een antislip profiel, daarnaast zijn de middenstukken van de snelheidsdrempel uitgerust 2 chevron reflectoren om de zichtbaarheid van de drempels te bevorderen, ook 's nachts.

De snelheidsdrempels zijn zeer eenvoudig te plaatsen en ook voor tijdelijke installatie inzetbaar. Na gebruik zijn de drempels zeer simpel en snel weer te verwijderen, en dus ook weer opnieuw inzetbaar op een nieuwe locatie.

> Klik hier om verder te gaan naar het assortiment voor verkeersdrempels