Kant- en klare drempelhulpen en drempelplaten | Eenvoudige plaatsing

Drempelhulpen rolstoel, rollator en scootmobiel 

Kant en klare drempelhulpen

Over de drempelhulp:

Iedere woning en ieder bedrijfspand kan rolstoel, rollator en scootmobiel vriendelijk gemaakt worden. Dit kunt u doen door de drempels van het pand te voorzien van een drempelhulp. De kant en klare drempelhulpen van Drempelhulp.nl kunnen op iedere drempel worden geplaatst. Niet alleen buitenshuis, maar ook in huis. Op deze pagina vindt u de verschillende categorieën kant en klare drempelhulpen die Drempelhulp.nl aanbiedt. Zoek de drempelhulp die u nodig heeft voor uw woning of bedrijfspand en bestel deze drempelhulp eenvoudig online.

Welke drempelhulp is voor u geschikt?

Wij leveren vele verschillende drempelhulpen met ieder zijn eigen eigenschappen. Zo kunt u bij ons rubberen drempelhulpen vinden, aluminium drempelhulpen of kunststof drempelhulpen.

Daarnaast maken wij verschil tussen drempelhulpen voor binnen en voor buiten en of de drempelhulp éénzijdig, tweezijdig of driezijdig oprijbaar is, dit zou dan kunnen betekenen dat de drempeloplossingen een extra schuin vlak hebben voor extra toegang tot de drempelhulp.

Verder speelt de hoogte en de breedte van de drempel uiteraard een grote rol bij het uitkiezen van kant-en-klare drempelhulpen, het is daarom belangrijk dat u uw drempel goed opmeet voordat u een bestelling bij ons plaatst, om er zo zeker van te zijn dat u de juiste drempelhulp besteld.

Belangrijk is dus de hoogte van de drempel, de breedte, de uitloopdiepte en of de drempelhulp voor binnen of voor buiten is.

Verder zijn de drempelhulpen voor vrijwel alles te gebruiken, zoals een rolstoel, rollator maar ook een scootmobiel is zeer geschikt voor onze drempelhulpen.

Installatie van de drempelhulpen:

Na het bestellen van uw drempelhulp, bezorgen wij de drempelhulp zo snel mogelijk bij u thuis of bij uw bedrijf op locatie. Vervolgens hoeft u de drempelhulp alleen nog maar neer te leggen, zodat uw pand direct toegankelijk is voor mensen met een rolstoel, rollator of scootmobiel. En omdat onze drempelhulpen kant-en-klaar zijn, duurt het helemaal niet lang om de hulpmiddelen voor de deur neer te leggen. Voor u het weet, ligt uw nieuwe drempelhulp al voor uw deur.

Neem contact met ons op:

Komt u er toch niet helemaal uit? Dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen via 010 -242 09 14, wij helpen u dan graag verder.

Drempelhulp modulair

Drempelhulp met verlengde helling

Drempelhulp kunststof modulair 2-zijdig

Drempelhulp plastic modulair 3-zijdig

Drempelhulp rubber

Drempelhulp rubber schuin

Drempelhulp drempelplaat aluminium

Quickramps Polyethyleen

Draagbare drempelhulpen schuifpui

 

Drempelhulp-logo-onder-217x34x1-242x200x1-compressor.242x200x1